KROM ejes af verdensmester Thorkild May & europamester Philip Eldridge

Kendamaen er et unikt og udtryksfuldt legetøj, spil og sportsredskab. Den blev født i Japan som et drukspil i år 1910, men har rødder helt tilbage til aztekerne, inuitterne og 1600tallets franske adel. Kendama udvikler hånd-øje koordination, koncentrationsevne og udholdenhed. Vigtigst af alt er den sjovt at spille med, nem at lære og meget stimulerende. I takt med at det globale kendamaspil vokser og vokser, bliver der konstant udviklet nye tricks af kreative spillere verden over.

I 2010 startede Philip Eldridge og Thorkild May Kendama.dk for at forsyne kendamahungrende venner og bekendte i Danmark. Philip og Thorkild nød at spille med den klassike japanske kendama og fik hurtigt sans for detaljen. Derfor fik de en vision om at forbedre kendama ved at modificere formen og lave endnu mere funky designs.

KROM Kendama is by players for players

I 2012 kom KROM Kendama til verden for at opfylde visionen om at producere verdens bedste kendamaer. Siden da er forretningen og det globale kendamamiljø vokset. Det har givet KROM mulighed for at spredes og rejse hele verden over.

KROM repræsenterer deres egen unikke stil med verdensklasse produkter, collabs og media. Se mere på videosiden.

 

 

WELCOME TO KROM KENDAMA
SELECT YOUR DELIVERY REGION. 25% VAT IS ONLY CHARGED IN THE EUROPEAN UNION.
USA
WORLDWIDE
Incl. Greenland, NO, CH
EUROPEAN UNION