Kendama er et japansk trælegetøj, der i de seneste år har bredt sig til det meste af verden. Her hos kendama.dk er vi stolte af at være en del af denne udvikling.

Kendamaen er et håndlavet trælegetøj, der består af ken (greb) og tama (bold) forbundet af en stærk nylonsnor. Kendama er et udfordrende balancespil, der trods sin simple udformning byder på uendelige muligheder.

     

Alle kan lære at spille kendama. Det er en af grundene til, at vi holder så meget af det. Ung som gammel, hurtig som langsom kan lære at lave tricks med en kendama. Desuden er det at spille kendama motorisk styrkende, da det både styrker øje-hånd koordination samt træner reflekser, balance og koncentration. Samtidig skiller det sig ud fra tidens elektroniske tendenser og giver mulighed for kreativitet og fysisk udfoldelse langt væk fra computeren.

Vigtigst af alt, så er det sjovt. Vi bør dog advare: kendama er stærkt vanedannende!

Har du lyst til at blive klogere på kendama eller finde inspiration til nye tricks og tendenser, så kan du besøge vores andre sider eller vores facebookside. Herudover er youtube fyldt med sjove og inspirerende videoer.

WELCOME TO KROM KENDAMA
SELECT YOUR DELIVERY REGION. 25% VAT IS ONLY CHARGED IN THE EUROPEAN UNION.
USA
WORLDWIDE
Incl. Greenland, NO, CH
EUROPEAN UNION