AFBESTILLING OG ÆNDRING

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling kan dette gøres på to måder. Du kan enten ringe til os på telefon +45 71 99 53 77 eller sende os en mail på kendama@kendama.dk. Du vil blive bedt om at oplyse dit ordrenummer, så hav venligst dette klar. Hvis du ønsker at annullere eller ændre din ordre, skal dette gøres hurtigst muligt, da vi forsøger at få alle ordre af sted så hurtigt som muligt.

RETURNERING

Ved Kromkendama.com har du 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Inden for disse 14 dage skal du meddele Kromkendama.com at du fortryder købet, hvorefter du har 14 dage til at sende varen retur. Ved anvendelse af fortydelsesretten vil du som kunde få tilbagebetalt hele det betalte beløb inklusiv de oprindelige forsendelsesomkostninger. Det eneste du som køber selv står som ansvarlig for er betaling af omkostningerne til returneringen.

Et køb kan fortrydes selvom varen er brugt, jævnfør Forbrugeraftaleloven anno 2014. En vare er kun brugt, hvis den er brugt udover, hvad der er muligt i vores fysiske butik. Hvis en brugt vare ønskes returneret, vil vi foretage en konkret vurdering af den brugte vares videresalgsværdi, og du som forbruger vil således desværre ikke kunne få værdiforringelsen retur. 

Hvis returnering ønskes skal denne først aftales via telefon eller E-mail, hvorefter køber kan sende ordren eller dele af denne retur. 

FARVEVISNING

Da mange farver på billeder ændres digitalt, kan der opstå forskel mellem farven vist på Kendama.dk og produktets egentlige farve. Derudover spiller skærmopløsningen på den computer hvorpå produktet vises også en rolle for farvevisningen.

PRIVATLIV

Vi deler ingen af dine personlige oplysninger eller adresser med nogen tredjepart. Selvfølgelig med undtagelse af Post Danmark i forbindelse med din levering. Vi beder dig oplyse det, hvis du ønsker at have nogle af dine oplysninger slettet fra vores system efter din ordre er blevet gennemført.

Alt indhold på denne hjemmeside, som tekst, grafik, logoer, knapper, billeder, lyd- og videofiler er Kromkendam.com eller vores leverandørers ejendom. Dette indhold er beskyttet af dansk og international copyright lov.

Har du brug for yderligere produktinformation end den oplyst på hjemmesiden, eller har du spørgsmål eller ønsker er du meget velkommen til at tage telefonisk kontakt på telefon +45 71 99 53 77 eller kontakte os via email på kendama@kendama.dk.

Vi modtager også gerne bestillinger som almindelig post. Husk igen utvetydigt at skrive alle produktoplysninger, navn, adresse og gerne e-mail eller et telefonnummer, hvor du kan træffes inden for normal arbejdstid. En sådan ordre vil have en længere ekspiditionstid end odre lavet direkte på hjemmeside.

Bestilling via almindelig post kan ske på følgende sprog: Dansk, engelsk, norsk, svensk og tysk. Ordrebekræftelse udarbejdes på dansk eller engelsk.

BETALING

Vi tilbyder en sikker betalingsservice med både danske og internationale kort, herunder:

 -    Dankort, VISA, American Express, Mastercard, Maestro, Diners Club,

 -    Discover, Cirrus, Google Wallet og JCB 

Betalingskortene er pålagt et kortgebyr, der varierer afhængigt af korttypen. Dette gebyr er betaling til din kortudbyder og har ikke noget at gøre med Kromkendama.com. Gebyret betales i alle tilfælde af Kromkendama.com er derfor ikke en udgift for kunden.

Herudover er det muligt at betale via PayPal ved gennemførslen af en ordre. 

Hvis I som offentlig institution handler ved os tilbyder vi også elektronisk fakturering. 

LEVERING

Alle ordrer modtaget inden kl. 13.00 på en hverdag vil blive afsendt samme dag. Til de fleste danske destinationer leveres pakken hverdagen efter. Se leveringsterminer for udlandsforsendelser under Fragtinformationer eller på www.post.dk.

Er et eller flere produkter i din ordre ikke på lager, vil vi kontakte dig med et nyt tilbud. Oplys derfor venligst telefonnummer og e-mailadresse, således vi kan kontakte dig og give besked om andre muligheder end den/de oprindeligt bestilte varer.

Kromkendama.com kan ikke drages til ansvar for forsinkede leveringer og er uden ansvar for et hvert tab hos køberen som følge af manglende levering, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler. Det er ikke muligt at se faktura fra dine ordre efter ordren er afgivet.

Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af din faktura pr. e-mail, så send en e-mail indeholdende dit ordrenummer til kendama@kendama.dk med en sådan forespørgsel.

Alle priser på Kromkendama.com angives inklusive dansk moms og alle afgifter, told mv.

FRAGTPRISER

Alle bestillinger foretaget på Kromkendama.com sendes med og leveres af Post Danmark eller af Post Danmarks partnere. Fragtprisen kalkuleres automatisk ud fra vægten på de enkelte produkter. For at skåne postbudets ryg, er den maksimale vægt 20 kilo pr pakke - bestiller du mere, deles ordren op i flere pakker.

Vi opkræver Post Danmarks til enhver tid gældende takster. Se takster under vores Fragtinformationer eller på post.dk. Derudover opkræves et mindre pakke- og ekspeditionsgebyr. 

Skal varerne leveres til lande udenfor EU (heriblandt Grønland, Færøerne og Norge), fratrækkes automatisk den danske moms = 20% af udsalgsprisen. 

Hvis varerne skal leveres til lande udenfor EU skal køber betale toldafgift. Køber du varerne i Danmark og bringer dem selv til din bopæl udenfor EU, refunderer vi i Kromkendama.com ikke momsen på varerne.

WELCOME TO KROM KENDAMA
SELECT YOUR DELIVERY REGION. 25% VAT IS ONLY CHARGED IN THE EUROPEAN UNION.
USA
WORLDWIDE
Incl. Greenland, NO, CH
EUROPEAN UNION