BREAKING NEWS:
Thorkild May medejer/pro hos KROM x Kendama.dk
vandt VM i freestyle Kendama 13.september 2014 i Tokyo.

 

Både Philip Eldridge og Thorkild May, var blandt de 16 bedste efter de indlede runder, hvor verdens 60 bedste Kendama spillere kæmpede om titlen som verdens første officielle verdensmester i Freestyle kendama. Begge danskere gik videre til finalen, men Philip taber desværre til Canadiske Rodney Ansell. Imens kæmper Thorkild sig videre til guldet, dog med stærk modstand fra USA og Japan.

Niveauet er utroligt højt. Publikum helt er oppe at køre over begge spilleres performance, og nogle nye, utrolige tricks, som aldrig er set blevet set før. Niveauet er utroligt højt. Thorkild siger selv: ”Min første runde mod Bonz, er det bedste kendama jeg nogensinde har spillet. Jeg vidste, at jeg skulle dræbe den for vildt for at vinde så jeg satsede alt ved at lave noget utroligt tekniske tricks, som jeg sjældent kan lave i første forsøg”.

Regler for afvikling af VM i freestyle kendama (Catch & Flow):

Alle kan ansøge om at deltage, og arrangørerne vælger så de 60 bedste, som bla. er Thorkild May og Philip Eldridge fra Danmark. De øvrige spillernationer fordeler sig på Japan, USA, Taiwan, Canada.

I de indledende runder har spillere en af gangen 90 sekunder til at lave en performance. De 16 bedste spillere går videre til finalerne hvor det bliver en ”one-on-one” konkurrence hvor hver spiller har 45 sekunder af gangen over 2 runder. De 3 dommere stemmer hver på deres favorit som vurderes ud fra færdighederne: Sværhedsgrad (50%), kreativitet (30%) og kontrol (20%)

Se frem til en video fra konkurrencen, følg KROMKendama på youtube for de seneste nyheder. Mere baggrund, demo samt interview i Go' Morgen Danmark på lørdag.

WELCOME TO KROM KENDAMA
SELECT YOUR DELIVERY REGION. 25% VAT IS ONLY CHARGED IN THE EUROPEAN UNION.
USA
WORLDWIDE
Incl. Greenland, NO, CH
EUROPEAN UNION